Volkswagen Polo

1.6Tdi 75Hk Manuell S+V Eu-2025 Isofix Se denne! ++
Årsmodell 2010
Km.stand 152 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 55 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Flott tilbud! 2010 Volkswagen Polo 1.6 TDI - Kun 152.000 km -

Hei der! Vi har en fantastisk Volkswagen Polo 2010 1.6 TDI til salgs, og vi vil gjerne gi deg alle detaljene om denne flotte bilen!

Denne Polo'en har kun kjørt 152.000 kilometer, noe som betyr at den fortsatt har mange kilometer igjen å tilby. Med sin pålitelige 1.6 TDI-motor og 75 hestekrefter, kan du forvente både økonomisk drivstofforbruk og jevn akselerasjon. Kjøregleden er garantert med den manuelle girkassen.

Bilen blir levert Eu-Godkjent til 2025 og har Isofix-fester, noe som gjør det enkelt å installere barneseter på en trygg måte. Du kan også være sikker på at bilen er godt vedlikeholdt med siste service som er tatt på 152.000 kilometer.

Selv om det kan være noen små kosmetiske skavanker, er bilens generelle tilstand fortsatt god. Vi er sikre på at du vil bli imponert over hvor godt den kjører og hvor behaglig denne er.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss for å avtale en prøvekjøring slik at du kan oppleve denne flotte Volkswagen Polo. Prisen er konkurransedyktig, og vi kan tilby gode finansieringsalternativer.

Spesifikasjoner:
- Merke: Volkswagen
- Modell: Polo
- Årsmodell: 2010
- Kilometerstand: 152.000 km
- Motor: 1.6 TDI, 75 hestekrefter
- Girkasse: Manuell
- EU-godkjent til: 2025
- Sommerdekk
- Vinterdekk

Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon eller for å avtale visning og prøvekjøring. Vi venter spent på å høre fra deg og ønsker å hjelpe deg med å gjøre dette til ditt nye kjøretøy!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen