Mercedes-Benz C-Klasse

350e Aut Airmatic Ryggekamera Norsk-Bil Adaptivcruise +
Årsmodell 2018
Km.stand 98 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 279 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Drømmer du om å cruise rundt i stil og komfort?

Da har vi den perfekte bilen for deg - en fantastisk Mercedes-Benz C-Klasse 350e Automat som har en rekke imponerende egenskaper. Denne bilen er virkelig en drøm på fire hjul!

I tillegg til å være et smykke på veien, kommer denne Mercedes-Benz C-Klassen med en full servicehistorikk, så du som kjøper kan være trygg på at denne bilen er godt vedlikeholdt og klar til å gi deg utallige kilometer med kjøreglede.

Bilen har blitt tatt chromedelete av for et moderne og raffinert utseende, og solfilmen sikrer at du kan kjøre rundt i stil samtidig som den beskytter deg og interiøret mot sterkt sollys. En praktisk ryggekamera er også inkludert, slik at du kan parkere enkelt og trygt i alle situasjoner.

Med adaptiv cruisekontrollen kan du oppleve en avslappende kjøreopplevelse på veien. Den tilpasser automatisk farten din til den foran deg, slik at du alltid kan holde en trygg avstand og nyte hvert øyeblikk bak rattet.

Og med kun 98.000 kilometer på telleren er denne bilen`s kjøreopplevelse fremdeles i sin ungdom - den har fortsatt mange kilometer å erobre sammen med deg!

Kom og ta en nærmere titt på denne fantastiske Mercedes-Benz C-Klasse 350e. Ta den med ut på en prøvetur og opplev den imponerende kjøreytelsen selv. Du vil bli blåst bort av dens eleganse og kraft!

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten! Ring oss i dag for å avtale en prøvetur og sikre deg drømmebilen din.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen