Citroen C5

2.0-D 163Hk Exclusive Automat Navi Skinn CC Se denne! +
Årsmodell 2011
Km.stand 135 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 119 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Citroen C5 2.0-D Exclusive 2011 modell står klar for salg!

Søker du en kvalitetsbil med stil og komfort? Da er denne 2011 Citroen C5 2.0-D Exclusive bilen for deg! Med sin elegante design og imponerende kjøreytelse vil den virkelig imponere deg.

Bilen er utstyrt med et avansert navigasjonssystem som gjør det enkelt å finne veien til dine destinasjoner. Du kan stille inn den automatiske klimakontrollen til din ønskede temperatur, og de eksklusive skinnsetene med massasjefunksjon vil sørge for en avslappende kjøreopplevelse selv på lange turer.

Med bare 135 000 km på telleren, har denne bilen mange mil igjen å tilby. Og med nylig skift av register reim og vannpumpe på 114 000 km, kan du være trygg på at den er i god teknisk stand. EU-godkjennelsen varer helt til februar 2025, så du kan være sikker på at denne bilen er i samsvar med de nyeste sikkerhetsstandardene.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne flotte bilen. Ta kontakt i dag for å avtale en prøvekjøring. Vi er sikre på at du vil bli begeistret over hva denne Citroen C5 2.0-D Exclusive kan tilby deg.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen