Skoda Karoq

Style 2.0TDi 150Hk DSG 4x4 Service R.Kam Varmer Krok ++
Årsmodell 2021
Km.stand 191 500
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 319 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Skoda Karoq som er meget godt utstyrt står klar for rask levering!

Er du på jakt etter en passende stor SUV som er enkel å parkere og perfekt for bykjøring? Da er Skoda Karoq bilen for deg!

Denne Skoda Karoq har gått 191.500 km og er utstyrt med en kraftig 2,0 liters turbodieselmotor som yter 150Hk. I tillegg har den firehjulstrekk (4x4) og en innovativ DSG automatgirkasse. Denne kombinasjonen gir deg en drømmeopplevelse med høy kjørekomfort, solid driftsikkerhet og utmerket framkommelighet.

Bilen har tidligere vært brukt som taxi, men vært godt ivaretatt og fulgt opp etter alle bransjestandarder hos et autorisert merkeverksted siden dag Ãn. Dette betyr at du kan være trygg på dens gode tilstand og pålitelighet.

I tillegg har denne Skoda Karoq en transportpakke som inkluderer et foldbart hengerfeste, et praktisk foldebord og en sensorstyrt elektrisk bakluke. Dette gjør den ekstra anvendelig og praktisk til ulike situasjoner.

For å sikre deg ekstra komfort under vinterlige forhold, er bilen også utstyrt med en vinterpakke. Denne inkluderer parkeringsvarmer, baksetevarme og et delingsnett som gir deg en god opplevelse uansett hvor du er på vei.

Full service dokumentasjon følger med bilen, slik at du kan ha full oversikt over dens vedlikeholdshistorikk.

Ta kontakt for å avtale en prøvekjøring og opplev selv hvorfor Skoda Karoq 2021 modellen er den perfekte SUV-en for deg.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen