Volkswagen Transporter

2.0TDI 102HK Cruise LED Dab+ H.free Krok Eu-2025 ++
Årsmodell 2016
Km.stand 104 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 159 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen Transporter fra 2016 - Kun 104.000 km - Perfekt for arbeid eller nye eventyr!

Bli klar til å erobre veiene med vår Volkswagen Transporter. Denne bilen er ikke bare pålitelig og effektiv, men den har også en personlig stil som skiller seg ut fra mengden. Med kun 104.000 kilometer på telleren er den bare såvidt innkjørt!

Under panseret finner du en kraftig 2.0 TDI-motor med hele 102 hestekrefter, som sørger for en leken kjøreopplevelse og imponerende ytelse. For å gjøre hver tur enda mer behagelig er bilen utstyrt med moderne funksjoner som cruise control, LED-lys for optimal sikt, DAB+ radio for å nyte favorittmusikken din, og muligheten for handsfree for å holde deg tilkoblet på farten.

Denne skjønnheten er også klar for eventyr, med et pålitelig tilhengerfeste som gjør det enkelt å ta med seg ekstra last eller utstyr. Og, med en EU-godkjennelse frem til 2025, kan du være trygg på at du vil ha mye tid til å utforske veiene og oppleve nye opplevelser.

Bilen har deg noen bruksmerker innvendig og utvendig da dette har verdt brukt som en arbeidsbil, Våre erfarne mekanikere har nylig utført en omfattende service, slik at bilen er i perfekt teknisk stand og klar for nye eventyr.

Ta kontakt for å få mer informasjon om prisen, eller for å avtale en visning og prøvekjøring.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.
Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen