Volkswagen Transporter

2.0TDI 150Hk Lang-utgave Krok R.kamera Webasto Cruise +
Årsmodell 2018
Km.stand 194 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 188 000,-
Kontakt Ary Majed om denne bilen
35 55 55 07 ary@telemarkauto.com
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen Transporter fra 2018 står klar for rask levering!

Drømmer du om den perfekte kombinasjonen av allsidighet og pålitelighet? Da er denne Volkswagen Transporter 2018 2.0TDI 150HK DSG Langutgaven definitivt noe for deg! Med sin kraftfulle motor, smidige giring og romslige innvendige plass, er denne bilen ideell for alle som trenger en pålitelig arbeidsbil.

Utvendig har denne Transporteren noen skavanker, noe som kommer av at den har blitt brukt som arbeidsbil. Vi ønsker å være åpne og ærlige med våre potensielle kunder, og derfor informerer vi om disse kosmetiske feilene. Bilen er likevel i god teknisk stand og utfører sine oppgaver slik den skal.

Her er noen av høydepunktene ved denne spesifikke Transporteren:

- Motor: En kraftig 2.0TDI-motor med 150 hestekrefter, som kombinerer kraft og drivstoffeffektivitet på en førsteklasses måte.
- Automatgir (DSG): Den glatte og sømløse DSG-girkassen gir deg den ultimate kjøreopplevelsen.
- Langutgave: Denne spesielle utgaven er lengre enn standardmodellen, noe som gir deg enda mer lasteplass og fleksibilitet.
- Plass: Med god plass til både passasjerer og last, kan du enkelt transportere alt fra verktøy til varer uten problemer.
- Komfort: Transporterens interiør er utstyrt med komfortable seter og moderne funksjoner som gjør hver tur til en fornøyelse.

Du får denne Volkswagen Transporter 2018 2.0TDI 150HK DSG Langutgaven til en konkurransedyktig pris. Kontakt oss for mer informasjon og for å avtale en visning.

Vi oppfordrer deg til å ta en prøvekjøring for å virkelig oppleve kvaliteten og ytelsen til denne Volkswagen Transporteren.

Bildene vi har vedlagt i annonsen er nøyaktige og gir deg et godt inntrykk av bilens tilstand.

For mer informasjon eller for å avtale en visning, vennligst kontakt oss per telefon eller e-post. Vi ser frem til å svare på dine spørsmål og ønsker å hjelpe deg med å finne din drømmebil!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen