MG ZS EV

Luxury Long Range 440WLTP S+V hjul Panorama Isofix ++
Årsmodell 2022
Km.stand 17 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 329 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

MG ZS EV Luxury Long Range 2022-modell som kun har gått 17.500 km står klar for rask levering!

Ønsker du en fantastisk og miljøvennlig kjøreopplevelse? Da bør du få med deg denne imponerende MG ZS EV Luxury fra 2022. Bilen har kun kjørt 17.500 km og kommer med et imponerende utvalg av funksjoner. Den er virkelig verdt å se og prøvekjøre for å få et riktig inntrykk!

Med en rekkevidde på 440WLTP kan du kjøre langt uten å bekymre deg for å lade opp. Denne bilen er virkelig en game-changer når det gjelder elektrisk kjøring. Enten det er på motorveien eller i byen, vil denne MG ZS EV Luxury gi deg den ytelsen og komforten du trenger.

Bilen er ikke bare praktisk, den er også stilfull. Med panoramautsikt får du enestående visuell opplevelse. Isofix-tilkoblingen gir deg sikkerheten du trenger for å reise med familien. Du vil nyte funksjoner som navigasjonssystem, ryggekamera, adaptiv cruise control, skinninteriør og mye mer. Her har du alt du trenger for å gjøre kjøreturen komfortabel og praktisk.

Ikke gå glipp av sjansen til å bli eieren av denne fantastiske bilen med lav kilometerstand. Du må se den og prøvekjøre den for å virkelig sette pris på dens kvalitet og funksjoner.

Ta kontakt nå for å avtale en visning og prøvekjøring!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen