Skoda Octavia

2.0TDI150Hk Style 4x4 Automat Led-Matrix Webasto ++
Årsmodell 2022
Km.stand 125 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 335 000,-
Kontakt Ary Majed om denne bilen
35 55 55 07 ary@telemarkauto.com
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Du kan nå realisere drømmen om å eie en spektakulær Skoda Octavia fra 2022 som er fullspekket med utstyr!

Bilen er utstyrt med den kraftige og effektive 2.0 TDI-motoren som leverer imponerende 150 hestekrefter. Med avansert 4x4 automatgirkasse og LED-matrixlykter, tilbyr denne drømmebilen deg en kjøreopplevelse uten sidestykke.

Den utrolige Webasto-funksjonen sikrer at kupeen alltid er varm og innbydende, uansett hvordan værforholdene er utenfor.

Skoda Octavia 2022 modellen er ikke bare et kjøretøy - det er en livsstil. Med sin blendende elegante design, overlegne ytelse og pålitelige 4x4-system, er bilen det ultimate valget for de som verdsetter både stil og sikkerhet.

Den ekstremt romslige kupeen og førsteklasses interiøret er en invitasjon til å nyte hver eneste kjøretur til fulle, uansett om det er i byen eller på lange, fortryllende reiser.

Denne Skoda Octavia har en fullstendig servicehistorikk fra et merkeverksted, noe som gir deg trygghet og garanti for at den har blitt ivaretatt med ekspertise og omsorg. Fra ditt første møte med bilen til den endeløse gleden av å eie den, vil du kunne glede deg over både komfort og en problemfri kjøreopplevelse i år etter år.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppdage alt som en Skoda Octavia Style 2022 modellen har å tilby.

Kontakt oss i dag for å avtale en prøvekjøring og la drømmebilen bli en realitet.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen