Skoda Fabia

1.2 - 86Hk Monte Carlo Manuell Ny-Service P.sensor ++
Årsmodell 2014
Km.stand 126 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 68 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Stilig og pålitelig! Skoda Fabia Monte Carlo 2014 modell står klar for omgående levering!

Drømmer du om en bil som kombinerer stil, pålitelighet og ytelser i en pakke? Da bør du ta en nærmere titt på vår Skoda Fabia Monte Carlo 2014-modell! Denne fantastiske bilen har gått 126.000 km og er i god stand.

Med sin sporty design og elegante detaljer, skiller Skoda Fabia Monte Carlo seg ut fra mengden. De markante sorte detaljene gir et moderne og tøft utseende som imponerer hvor enn du kjører.

Under panseret finner du en effektiv 1.2 liters motor med 86 Hk, som gir deg en responsiv og kraftig kjøreopplevelse. Den manuelle girkassen gir deg full kontroll over kjøringen og sørger for en god samt engasjerende kjøreopplevelse.

Bilen er nylig gjennomgått en full service for å sikre at den bilen er i toppform. Dette betyr at du kan nyte en bekymringsfri kjøring i lang tid fremover. I tillegg er bilen utstyrt med parkeringssensor bak, som gjør det enkelt å manøvrere i trange parkeringsplasser.

Skoda Fabia Monte Carlo tilbyr også god plass både for passasjerer og bagasje, slik at du kan ta med deg alt du trenger på lange turer eller daglige ærend. Bilen er utstyrt med moderne teknologi for å holde deg tilkoblet, inkludert Bluetooth og en brukervennlig infotainmentskjerm.

Denne bilen har fått gode anmeldelser fra eiere over hele verden. Kjøretøyet blir rost for sin pålitelighet, økonomiske drivstofforbruk og komfortable kjøretur.

Bli eieren av denne flotte Skoda Fabia Monte Carlo 2014-modellen i dag! Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for å avtale en prøvekjøring. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å finne din nye drømmebil!


Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen