Volkswagen Polo

1.2 - 60Hk Manuell Lav-Km Velholdt Eu-2024 Se denne! ++
Årsmodell 2011
Km.stand 76 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 79 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen Polo 2011 modell står klar for rask levering!

Ønsker du en pålitelig og velholdt bil som er både økonomisk og enkel å kjøre? Da bør du sjekke ut vår Volkswagen Polo fra 2011! Med en drivstoffeffektiv 1.2 liters bensinmotor og manuell girkasse, får du optimal kontroll og kjøreglede.

Denne Volkswagen Polo-modellen har kun gått 76.000 km, Bilen er godt vedlikeholdt og har mange gode år igjen å tilby sin nye eier. Bilen blir levert Eu godkjent for to nye år.

Vår Volkswagen Polo er kjent for sin pålitelighet og komfort, og denne modellen skuffer ikke. Den har en 60Hk motor som gir deg en smidig kjøreopplevelse. Bilen er pent vedlikeholdt både innvendig og utvendig, og den vil sikre deg mange fine turer i årene som kommer.

Ta kontakt med oss i dag for å avtale en prøvekjøring og få mer informasjon om denne flotte Volkswagen Polo-en. Vi ser frem til å høre fra deg!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen