Tesla Model S

75D 4WD 525Hk Autopilot Luft Panorama CCS Del-Skinn ++
Årsmodell 2018
Km.stand 132 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 279 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Tesla Model S 75D fra 2018 er klar for omgående levering!

Ta en nærmere titt på vår flotte Tesla Model S 75D fra 2018. Denne storslagne bilen leveres med 4WD og imponerende 525Hk, noe som gir deg en kjøreopplevelse uten sidestykke.

Med innebygd autopilot og luftfjæring, tar denne bilen sikkerhet og komfort til et helt nytt nivå. Uansett om du skal cruise langs landeveien eller navigere travle bygater, vil du alltid være i trygge hender.

Bilens panorama tak gir en fantastisk utsikt og en lysfylt kupÃ, mens CCS ladeporten sikrer at du raskt kan lade opp batteriet og komme tilbake på veien. Del-skinn interiøret tilfører en elegant touch til bilens allerede imponerende design.

Med 132.000 km på telleren, har denne Tesla Model S allerede mange opplevelser bak seg, og den er klar for mange flere kilometer med kjøreglede. Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne praktfulle elbilen. Bilen kommer også utstyrt med autopilot.

Ved kjøp av bilen blir den levert Eu-Godkjent for 2 ny år og det følger med ladekabel samt to hjulsett.

Kontakt oss i dag for en prøvekjøring eller visning!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen