Tesla Model S

75D AWD AP Panorama Skinn Vinterpakke Luft Eu-2025 +++
Årsmodell 2017
Km.stand 97 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 269 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi selger nå en fantastisk Tesla Model S 75D fra 2017 med kun 97.000km på telleren. Denne bilen er en perle, utstyrt med firehjulsdrift (AWD) og har autopilot (AP) som gjør kjøreopplevelsen helt enestående. I tillegg gir panorama takvindu deg en utrolig utsikt under kjøreturen.

Du vil også glede deg over det elegante og luksuriøse skinninteriøret samt vinterpakken som inkluderer oppvarmede seter, oppvarmet ratt og ekstra varme i vindusviskere. Med luftfjæringen kan du justere kjøreopplevelsen etter dine preferanser, og den tilpasser seg automatisk for bedre kjørekomfort.

Med imponerende sikkerhetsfunksjoner og avansert teknologi, er denne Tesla Model S en drømmebil som vil gi deg en sømløs og bærekraftig kjøreopplevelse. Bilen kommer også med Premium conectivety og som sagt Autopilot. Her er det mye bil for pengen til en markeds dyktig pris!

Kontakt oss nå for å sette opp en prøvekjøring og opplev den revolusjonerende Tesla-teknologien på sitt beste!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen