MG ZS EV

Luxury Long Range 440km Skinn Keyless Appstyrt Isofix +
Årsmodell 2023
Km.stand 100
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 357 890,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Drømmer du om en miljøvennlig og luksuriøs kjøreopplevelse?

Da kan den splitter nye MG ZS EV Luxury Long Range 2023-modellen være akkurat det du leter etter!

Med en imponerende rekkevidde på hele 440 km og kun 100 km på telleren, er dette en bil som kombinerer fremtidsrettet teknologi med enestående ytelse.

Denne elbilen er utstyrt med skinninteriør for en elegant og komfortabel kjøreopplevelse, samt keyless entry for en problemfri adgang til kjøretøyet. Videre har denne MG ZS modellen appstyring, som gir deg muligheten til å kontrollere ulike funksjoner fra mobilen, noe som gjør det enkelt å tilpasse bilen til dine individuelle behov.

Med Isofix-fester er denne bilen også ideell for barnefamilier, og gir deg ekstra trygghet når du har dine kjære med på tur. MG ZS modellen er virkelig en elbil som tilfredsstiller alle behov og ønsker.

Ikke la sjansen gå fra deg til å skaffe deg denne fantastiske bilen med en imponerende rekkevidde til en god markedspris.

Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg denne MG ZS EV Luxury Long Range 2023-modellen, og bli en del av fremtiden med en bil som virkelig skiller seg ut.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen