MG 5

Luxury 360-kamera Adc Navi Appstyrt Velholdt Se denne!
Årsmodell 2022
Km.stand 32 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 289 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi selger nå en fantastisk MG5 Luxury 2022 i elegant hvit med et stilfullt grått interiør.

Denne bilen har kun gått 32.000 km og er i en enestående stand. MG5 Luxury er en imponerende bil som kombinerer stil, komfort og avansert teknologi på en strålende måte.

Dette kjøretøyet er utstyrt med en rekke flotte funksjoner, inkludert avanserte sikkerhetsteknologier som automatisk nødbremsesystem, filskiftevarsling og adaptiv cruisekontroll. I tillegg har den en modernisert infortainmentskjerm som er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto, slik at du alltid kan holde kontakten og underholdningen på plass mens du er på veien.

MG5 Luxury 2022 har et romslig og komfortabelt interiør, perfekt for lange kjøreturer og daglig pendling. Det er massevis av benplass både foran og bak, og bagasjerommet har god plass til alt du trenger å ha med deg.

Denne bilen er en flott kombinasjon av stil, ytelse og praktiske funksjoner, og den vil definitivt imponere deg med sin smidighet på veiene. Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne vakre MG5 Luxury 2022. Ta kontakt så fort som mulig for å avtale en prøvekjøring eller for å få mer informasjon.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen