MG 4

Luxury 435Km 64KWh Coffee Brown med grått interiør!
Årsmodell 2022
Km.stand 6 900
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 309 000,-
Kontakt Mohyedin Khaled om denne bilen
97789647 mk@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Er du på utkikk etter en unik opplevelse, med en bil som naboen garantert ikke har maken til? Denne skiller seg ut.

Da har vi akkurat det du leter etter!

Vi presenterer nå en strålende og unik Coffee Brown MG4 Luxury med utvidet interiørfarge, foliert for å matche din unike stil. Dette er en bil som ikke bare imponerer med sitt utseende, men som også leverer på prestasjon og teknologi.
Denne ble foliert ved nybilregistrering så lakken er strøken under og er i sort metallic, kun vært brukt av 1 eier hos MG!

2-sett hjul
Ladekabel
Gummi Matter

Stig inn i vårt MG-eventyr, hvor komfort møter ytelse. Med varmepumpe, oppvarmede forseter og skinnratt kan du nå nyte hvert øyeblikk bak rattet, uansett vær. Ta kontrollen med 360-graders kamera. Navigasjon i sanntid, slik at du alltid er på rett vei.

MG 4 Luxury kommer også med MG Pilot som inkluderer den siste teknologiene som adaptiv cruise control, fotgjenger assistanse, filskifte assistanse, blindsone varsling, rygge og kryss trafikk varsling og mye mer, for at du skal ha en trygg og problemfri kjøreopplevelse.

I tillegg til dette kan du lade telefon trådløst og nyte den justerbare komforten i førersetet med 6-Veis sete justering.

Bilen er levert med et elegant utvidet grått interiør med seter i del-skinn, og dette kompletterer det tidløse designet med ekstra luksus og komfort!

Denne bilen er mer enn bare transport. Den er en livsstil. En opplevelse. Og nå er den tilgjengelig for deg.
Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg din drømmebil og ta turen til fremtiden i en MG 4 Luxury.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflekterer vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen