Mercedes-Benz Geländewagen

320CDi 4-Matic 224HK 5-Seter Dab Klima Soltak Led Memo+
Årsmodell 2009
Km.stand 242 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 459 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Mercedes-Benz Geländewagen 2009 - Kraftfull SUV med muskler!

Denne imponerende Mercedes-Benz Geländewagen fra 2009 er et praktisk og romslig kjøretøy som kombinerer høy ytelse med 4-hjulsdrift. Utstyrt med en sterk 320CDi motor på 224HK, samt et velfungerende 4-Matic system, leverer den utmerket fremdrift uavhengig av vær og føreforhold.

Interiørmessig fremstår bilen som meget pen og velholdt. De komfortable skinnsetene, det ryddige instrumentpanelet og de mange praktiske funksjonene gir føreren en behagelig og trygg kjøreopplevelse.

Utvendig har denne Geländewagenen imidlertid noen små skjønnhetsfeil, hovedsakelig i form av overflaterust etter mange år på norske veier. Rammen under bilen er likevel overraskende bra, noe som vitner om solid konstruksjon og vedlikehold.

Denne Mercedes-SUVen er en nær sagt uslitelig arbeidshest som tåler mye bruk. Med sin plass til 5 personer, gode lastekapasitet og robuste firehjulstrekk, er den et perfekt valg for dem som trenger en praktisk og allsidig familiebil.

Ta kontakt for å avtale prøvekjøring av denne klassiske og velholdte Mercedes-Benz Geländewagenen!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen