Volvo V40 Cross Country

D2 114Hk Aut. Navi PDC Kamera Panorama Stylingpakke++
Årsmodell 2014
Km.stand 201 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 149 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volvo V40 Cross Country fra 2014 står nå klar for ny eier!

Denne turbodieselen med 114hk er utstyrt med automat, navigasjonssystem, parkeringsassistent, ryggekamera og panoramatak - alt du trenger for en behagelig og komfortabel kjøretur.

Bilen er godt tatt vare på, med nøye dokumentasjon på all service og vedlikehold. Du kan kjøre trygt videre med en EU-godkjenning som gjelder til september 2025. I tillegg følger det med en 6 måneders garanti, så du kan føle deg helt sikker på din investeringen.

Denne Volvo V40 Cross Country er en solid og allsidig familiebil med smidig kjøreegenskaper og masse plass til både mennesker og utstyr. Med sin rustikke stil er den like god hjemme i byen som ute på eventyr.

Motoreffekten på 114 hk fra den 1.6-liters D2 turbodieselen leverer god ytelse samtidig som den holder drivstofforbruket lavt.

Ønsker du en kompakt, praktisk og velutrustet Volvo som takler både hverdagslige gjøremål og eventyrlige utflukter?

Ta kontakt for en prøvekjøring - denne perlen kan bli din!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen