KGM eKorando

190Hk Black Line ACC 340WLTP Isofix Sjekk ut denne! ++
Årsmodell 2024
Km.stand 2 500
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 365 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Sjekk ut denne! Flott KGM eKorando står klar for ny eier og rask levering!

Med KGM eKorando 2024-modellen får du ikke bare et trygt valg, men også en moderne og romslig familiebil som tar deg til nye eventyr.
Bilen er fullspekket med avanserte funksjoner som adaptive cruise control, ryggekamera, Apple Carplay/Android Auto, filskiftevarsling, blindsonevarsling, parkeringssensorer foran og bak, samt LED hoved- og baklys. Med 551 liters bagasjeromsplass, trådløs mobillader, og en imponerende batteriteknologi som gir deg opptil 340 km på ren elektrisitet, er eKorando designet for å gjøre alle reiser til en glede.

Sikkerheten har høyeste prioritet, noe som reflekteres i de fem stjernene tildelt i Euro NCAP kollisjonstesten. Med en garanti på 60 måneder eller 100.000 km, kan du føle deg trygg gjennom alle kjøreturer. Uansett om det er en daglig pendling eller en spontan roadtrip, vil eKorando være din pålitelige følgesvenn.

Ved kjøp av denne følger ladekabel, 2-hjulsett og to nøkler.

Her får du en elektrisk familiebil som ikke kompromisser på hverken sikkerhet eller komfort. Ta kontakt i dag for å sikre deg din nye drømmebil!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen