Volkswagen Golf

1.6TDI 105HK 4Motion Manuell Cruise S+V Isofix ++
Årsmodell 2014
Km.stand 169 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 149 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen Golf fra 2014 står klar for rask levering!

Utstyrt med en kraftig og økonomisk 1.6TDI-motor på 105 hk, samt et effektivt 4Motion firehjulssystem, byr denne Golfen på god ytelse og fremkommelighet uansett forhold. Den 6-trinns manuelle girkassen gir deg full kontroll og bidrar til å holde drivstoffkostnadene nede.

I tillegg til den solide og driftsikre motoren, finner du en rekke praktiske funksjoner som Cruise Control, Isofix for barnestoler og 2 komplette sett med sommer- og vinterdekk. Bilen er også EU-godkjent frem til juni 2025.

Denne Volkswagen Golfen har bare gått 170.000 kilometer, hvilket gjør den til et attraktivt kjøp. Vi har også inkludert en 6 måneders garanti fra en tredjeparts leverandør, som en ekstra forsikring for din trygghet.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig, drivstoffgjerrig og allsidig familiebil, bør du virkelig vurdere denne 2014 modellen.

Ta kontakt for å avtale en visning.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen