ParkJazz

I dag tar vi deg med til den sjarmerende byen Skien, hvor Parkjazz er møteplass for musikkelskere fra langt utover Grenlands grenser, for uforglemmelige øyeblikk. Ikke bare er Parkjazz en feiring av fantastisk jazzmusikk, men det er også et møtepunkt for sosialt samvær og magiske opplevelser, ved en av de vakreste konsertarenaene i Telemark.

Hver torsdag fra slutten av juni, og 8 torsdagskvelder, samles hundrevis mennesker i Skien for å nyte den unike atmosfæren i Brekkeparken, en frodig park omgitt av vakre blomster, unike trær og historiske bygninger. Dette gir en fantastisk ramme for musikken som fyller luften og skaper en atmosfære av ren magi, samtidig som du ser utover Ibsens fødeby. Parkjazz i Skien byr på et bredt utvalg av silkemyke og lekne musikalske fløtekarameller, alt kledd inn i ulike varianter av jazz.

Du vil oppleve enestående opptredener fra lokale og internasjonale artister som trollbinder publikum med sin virtuositet og lidenskap for musikken. Her kan du for eksempel nyte en av Norges største stemmer, Solveig Slettahjell, lokale Elements of Telemark eller den danske jazzdronningen, Majken Christiansen, for å nevne noen.

Uansett om du er en jazzentusiast eller bare nysgjerrig på sjangeren, vil Parkjazz gi deg sommerfølelse og ny energi. Sikre deg billetter til en eller flere av sommerens konsertopplevelser.

KARS & Coffee er et feelgood program og podcast fra Telemark, der vi blir kjent med ulike spennende gjester i en avslappet atmosfære i vår egen elektriske MG4. Her blir det lave skuldre og den gode samtalen, godt humør og innimellom Carpool Caraoke i kjent James Corden stil. Bilturen blir enda bedre med rykende fersk kaffe fra Ild & Bønner.

Instagram: www.instagram.com/kars.and.coffee/
Lytt til episoden som Podcast: open.spotify.com/show/3FwvCbR15Yl2uM01qjLQgu?si=a6aa4eff069f4436