Audi A5

SPORTBACK 2.0Tdi 143Hk Aut Krok Xenon Cruise Webasto++
Årsmodell 2013
Km.stand 153 200
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 159 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Er du på utkikk etter en ekte kjøremaskin? Da bør du sjekke ut denne fantastiske Audi A5 Sportback 2.0Tdi med hele 143 hk og automatgir.

Bilen er utstyrt med alt du kan ønske deg av ekstrautstyr, inkludert deilig skinnseter i Alcantara Sport, Webasto med fjernkontroll for varme på kalde vinterdager, og ryggesensorer for en trygg og effektiv parkering.

Du vil også glede deg over den fabelaktige Bi-Xenon-belysningen, LED-dagslys for best mulig sikt på veien, og regnsensor som tar seg av vindusviskerne så du kan nyte turen selv på en regnfull dag.

Barnesikringsfestene i Isofix vil gi deg ekstra trygghet når du har de minste med på tur, og de nedfellbare baksetene gir deg ekstra lasteplass når du trenger det.

Kjøringen vil bli en fryd med sportsratt i skinn med multifunksjonsknapper, cruise control, el.speil med varmefunksjon, Audi Multimedia, og en stor navigasjonsskjerm med kartvisning og Bluetooth-tilkobling.

Bilen har også både SD-kortinngang og Aux-inngang, samt praktiske midtarmlener og koppholdere for komfortable langturer.

Denne bilen vil gi deg en opplevelse av luksus og kvalitet hver eneste dag. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en prøvekjøring!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen