Jaguar I-PACE

SE 400Hk Awd Panorama Meridian LED Lav-Km Må sees! +++
Årsmodell 2019
Km.stand 60 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 389 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Jaguar I-PACE SE 4 Står klar for rask levering!

Drømmer du om kraft, eleganse og en miljøvennlig kjøreopplevelse? Da er denne fantastiske Jaguar I-PACE SE 400Hk Awd den perfekte bilen for deg. Med imponerende 400Hk og firehjulsdrift får du en dynamisk kjøring som tar deg dit du vil, uansett vær- eller veiforhold.

Denne I-PACE har et panorama takvindu som gir deg en utrolig følelse av frihet når du enten cruiser gjennom byen eller trives på landeveiene. De stilfulle LED-frontlyktene gir deg en fantastisk sikt både dag og natt, og setter virkelig prikken over i-en på bilens elegante design. Ruter foran har solfilm dette kan fjernes før levering.

Med denne lave kilometerstanden vil denne bilen garantert gi deg mange gode og pålitelige år på veien. Det er en glede å se hvor godt vedlikeholdt den er, og samsvarer med det elegante eksteriøret.

Interiøret er like imponerende som eksteriøret. Elsetene med minnefunksjon garanterer komfort i verdensklasse, slik at du kan tilpasse kjøreopplevelsen etter dine behov. I tillegg er adaptiv cruise control inkludert, noe som gjør langkjøring til en enkel og avslappende opplevelse.

Denne bilen er utstyrt med alt du trenger for å glede deg over hver tur. Du som kjøper vil bli begeistret når de oppdager funksjonene og detaljene som er inkludert i denne godt utstyrte bilen.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie denne fantastiske Jaguar I-PACE SE 400Hk Awd. Ta kontakt i dag for å avtale en visning og en prøvekjøring! Denne bilen må virkelig oppleves for å sette pris på dens sjarm og kvaliteter.

Vi gleder oss til å høre fra deg og hjelpe deg med å finne din drømmebil!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen