MG 4

Luxury 64kWh ACC 360Kamera ISMART 435WLTP Isofix ++
Årsmodell 2023
Km.stand 5 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 319 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Bli den stolte eier av denne pent brukte MG 4 Luxury i Andes Grey!

Denne fantastiske bilen er utstyrt med toppmoderne funksjoner som vil gjøre hver din kjøretur til en luksuriøs opplevelse. Nesten ubrukt bil som står klar for rask levering.

Med en innebygd varmepumpe kan du glede deg over behagelige temperaturer inne i bilen uansett værforhold.

Bilen kommer med iSMART-teknologi som tar MG 4 Luxury bil-interaksjoner til et helt nytt nivå. Med en brukervennlig touchskjerm kan du enkelt styre alle bilens funksjoner på en intuitiv og enkel måte. Naviger, juster klimaanlegget, stream favorittmusikken din og mye mer - alt med bare kun noen få trykk på skjermen.

Når det gjelder sikkerhet, er MG 4 Luxury utstyrt med et avansert 360-graders kamera for økt sikt og trygghet. Det blir nå enklere enn noensinne å parkere og manøvrere i trange områder. Enten det er i byen eller på landeveien, vil du alltid ha full oversikt over omgivelsene dine.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å eie en flott og vedlikeholdt MG 4 Luxury 64kwh . Sommerdekk og vinterdekk i meget god stand.

Ta kontakt i dag for å booke en visning eller prøvekjøring!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen