Hyundai Tucson

1.7Crdi 141Hk Automat Krok Navi R.kamera Eu-2025 ++
Årsmodell 2017
Km.stand 141 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 190 000,-
Kontakt Ary Majed om denne bilen
35 55 55 07 ary@telemarkauto.com

Denne bilen er reservert eller solgt.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Hyundai Tucson 2017-modell med kun 141.000 km på telleren står klar for rask levering.

Denne bilen er utstyrt med en kraftig 1.7Crdi 141Hk motor og automatgir, samt krok, navigasjonssystem, ryggekamera og EU-godkjent til 2025.

Inne i bilen finner du komfortable skinnseter og denne er godt utstyrt. Bilen har også som avbildet en ryddig servicehistorikk.

Hyundai Tucson 2017-modellen har fått gjennom årene svært gode anmeldelser for sitt romslige interiør, sin høye komfort, og imponerende teknologifunksjoner. Med sin pålitelige motor og gode kjøreegenskaper er denne bilen et flott valg for de som ønsker en pålitelig familie-SUV.

Bilen er godt vedlikeholdt og i utmerket stand. Med en ryddig service historikk kan du være trygg på at denne Tucson vil fortsette å levere en pålitelig ytelse i årene som kommer.

Ta kontakt så kan vi avtale en visning og en prøvekjøring. Denne flotte Hyundai Tucson vil ikke være lenge tilgjengelig!


Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen